Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

Martí avisa que els bancs passaran a ser filials sense el passaport europeu

Es mostra satisfet de la gestió del ‘cas BPA’ i no descarta incorporar nous ministres
El cap de Govern, Toni Martí, va alertar ahir sobre els canvis que podria patir el sector bancari si es descarta l’acord d’associació amb la Unió Europea, que els impediria disposar del passaport europeu. Ho va fer en una entrevista al programa La Rèplica, d’ATV, en què va voler exemplificar que l’acord “és molt més que el tabac”. En aquest sentit, va destacar els avantatges que pot tenir per a molts sectors, especialment el bancari. “Ens estem jugant que les matrius hagin de marxar a fora si no ho fem bé des de casa amb un proteccionisme exagerat. I això
  • #14 Suiza no esta en la UE
    (30/12/16 21:33)

    Pareces de solsona....

    Respondre
  • #13 Llepa culs
    (30/12/16 17:36)

    No hi ha res millor que la propaganda de la por per no pensar i ficar-se a quatre potes en una Europa que està agonitzant econòmica, social i culturalmente.Pero curiosament regne Unit i Suïssa volen sortir de la UE, per què serà Sr. Martí?

    Respondre
  • #12 SUV
    (30/12/16 16:35)

    Angel va dir..
    Totalment d´acord ! jo diría el pitjor malson que hem tingut mai ! Quan penso que per culpa d´un sistema de vots totalment ridícul tenim aquesta colla ! Quan penso que tenien menys vots que els liberals !!! una vergonya ! Si mirem bé, els dos únics elements que manen son el cap de govern i el ministre de finances. Dels altres, ningú no sap rès i tampoc recordem com es diuen !

    Respondre
  • #11 Rosa
    (30/12/16 16:27)

    Ara si! va dir..
    La banca no pot ni vol entrar a europa. Mireu Només la xifra de les clausules sol que haurien de tornar. Que es vol que un banc espanyol al que li estan construint la seu entri, es una altra cosa.

    Respondre
  • #10 Cansat de tanta hipocresia
    (30/12/16 14:28)

    Que es trevalla per la banca es ven facil de veure, nova llei d execucions si no pagues que s ho queden l 50 per cent del valor actual no del valor de la hipoteca a espanya es el 70 per cent ojo el forat aqui,avans era el 70 per cent del valor (molt mes just) tu ara et quedes amb un deute impagable i ells el teu pis a la meitat de preu interessos ABA aixo europa no ho aguanta,un colectiu bancari pacta els interessos Ves a obrir el compte de la empresa si ho avales personalment, Que vols dir que aqui no hi ha clusules sol,preferents,multidivisa.... Encara no estan lliberats els fons no passa res. El dia que entri europa s han fos que flipen. Fins i tot europa castiga a la banca espanyola mira quin mirall. L unica sortida es que algu la compri , pero aixo no salva als empleats salva als accionistes

    Respondre
  • #9 Angel
    (30/12/16 13:49)

    Això es el que passa quant tenir  el pitxor Govern de la història d'quest país.

    Respondre
  • #8 Quo Vadis andorra
    (30/12/16 12:25)

    El traspàs de poders de Andorra cap al Regne d'Espanya ja és una realitat, tots els organismes de govern tenen direcció espanyola, i la mal anomenada externalització de serveis és en realitat la privatització dels serveis públics amb capital Español.Andorra a estat espanyolitzada no només econòmicament, també cultural i políticament, som una colònia d'Espanya, estem venuts.

    Respondre
  • #7 El gran Carlemany mon pare
    (30/12/16 10:42)

    Si cau la Banca qui paga la festa? Aquest és el veritable problema, no hi han "forllus" per continuar pagant la festa. Tinc la impressió d'estar venuts a Europa desde molt abans de l'afer BPA. Tot té relació.Seria molt més fàcil deixar caure les coses que no s'aguanten per elles mateixes en lloc de "pulir-se" el País a preu de saldo. Que els "endollats, mantinguts, subvencionats i aburguesats, es comencin a guanyar el jornal per ells mateixos. La mamella de Govern no dóna més lletres. 

    Respondre
  • #6 Andorra for sale
    (30/12/16 10:04)

    La banca, el tabac i les duanes desapareixen, per fer caixa només queda vendre el patrimoni nacional al capital estranger.

    Respondre
  • #5 Vergonya
    (30/12/16 09:31)

    Els bancs !!! Ara ho entenc tot !! Aquest govern només pensa en els bancs !! La prova !!! Andorra no tirarà mai endavant amb aquesta mentalitat ! DES APPRENTIS SORCIERS !!  Estàn sortint a la llum els autèntics motius. Molt trist tot això !!

    Respondre
Veure’n més
14
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts