Persecució policial i detenció per saltar-se un control d'alcoholèmia

Un altre home no resident va ser arrestat per trencar la porta d’entrada d’un hotel

Persecució policial i detenció per saltar-se un control d'alcoholèmiaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un resident de 26 anys va ser detingut divendres passat pels volts de la una de la matinada després de saltar-se una parada de la campanya de controls d’alcoholèmia al nucli urbà d’Andorra la Vella. L’home va fugir i a continuació els agents van iniciar una persecució que va donar com a resultat la detenció del resident com a presumpte autor dels delictes de desobediència greu a funcionaris de la policia, conducció amb una taxa d’1,15 g/l, refús de sotmetre’s a la prova de control de tòxics i possessió de droga tòxica. En concret se li van decomissar 0,9 grams de cocaïna, 2,3 grams d’haixix i 0,6 de marihuana. L’individu ha estat un dels sis arrestats per alcoholèmia aquests dies, del 19 al 25 de desembre.

Etiquetes:

A més a més, la policia va informar de l’arrest de set persones a conseqüència d’altres infraccions, com ara la d’un home de 43 anys no resident com a presumpte autor de delictes contra el patrimoni, la llibertat i l’honor. L’individu en qüestió va voler accedir a l’hotel on s’allotjava i com que no li va funcionar la targeta d’accés va trencar la porta d’entrada a l’establiment. Quan la patrulla va intervenir l’home va presentar una actitud que era poc respectuosa, despectiva, amenaçadora i injuriosa. Els fets van tenir lloc el 19 de desembre passat a Escaldes-Engordany a les 11.50 hores.

D’altra banda, els agents van detenir un home de 26 anys no resident al Pas de la Casa, durant la matinada de la nit de Nadal, com a presumpte autor de delictes contra l’honor, la llibertat i la funció pública. La policia va rebre un avís per problemes amb una persona a l’exterior d’un local d’oci de la parròquia. En ser interpel·lat, l’interessat va mostrar un comportament injuriós, amenaçant i resistent envers la patrulla interventora. Els fets van succeir pels volts de les dues de la matinada.

ES REGISTREN CINC CASOS DE POSSIBLES MALTRACTAMENTS

Un home i una dona de 26 i 29 anys, respectivament, van ser detinguts el dia 22 passat com a presumptes autors d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. Ambdós haurien discutit i s’haurien agredit mútuament al domicili particular. La dona va anar a l’hospital i va dir que havia estat agredida per la parella sentimental, i és quan la policia va arrestar l’home. Mitja hora després els agents també van detenir la dona.

D’altra banda, la policia també va detenir dos homes, residents de 22 i 29 anys, com a presumptes autors contra la integritat física i moral i l’honor. Els fets es van produir el dia de Nadal a les 23.30 hores a l’interior d’un domicili d’Andorra la Vella. Al mateix temps, l’individu de 29 anys hauria agredit la seva parella i més tard hauria proferit injúries i insults contra els agents. Paral·lelament, el dia 24 a les 12.33 hores es va procedir per segona vegada a la detenció d’una dona de 45 anys per una presumpta agressió a la seva mare.

tracking