Detenen un jove per haver agredit presumptament la seva mare

El cos de la policia va procedir a l’arrest de dinou persones durant l’última setmana per diferents delictes

La policia deté dues persones per presumptes agressions físiques contra dues dones

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cos de policia va procedir a l'arrest de dinou persones durant l'última setmana per diferents delictes. Entre les detencions, destaca la d'un jove resident de 30 anys com a presumpte autord’agressió física vers la seva mare. Els fets van ocórrer en el domicili familiar d'Encamp. També dins l'àmbit domèstic, es van produir dues detencions més, en aquests casos per agressions físiques mútues. Una d'elles va tenir lloc a Ordino, amb un home i una dona residents de 61 i 52 anys implicats, i l'altra a Arinsal, amb dues noies involucrades, una resident de 21 anys i una no resident de 25.

D'altra banda, divendres passat la policia va detenir al Pas de la Casa dos homes residents de 41 i 35 anys com a presumptes autors de delictescontra l'ordre socioeconòmic i contra l'administració de justícia, en el marc d'una operació judicialitzada contra el tràfic de mercaderies sensibles i el blanqueig de capitals.

En l'àmbit dels delictes contra el patrimoni, els agents van fer dues detencions, una Andorra la Vella per sostracció de larecaptació diària de l'establiment comercial on treballava el detingut, uns 10.000 euros, i l'altra a La Massana per delictes majors continuats de furts amb força i escalament en casa habitada, en el marc d'una operació judicialitzada.

Finalment, la policiavan detenir fins a vuit persones per delictes contra la seguretat del trànsit, entre elles una resident de 34 anys amb una taxa d'alcohol de 2,14 g/l, i un resdient de 26 anys, com a presumpte autor de conducció d'un vehicle sota el consum de cannabis.

tracking