Justícia

El Col·legi d'Advocats nega el dret d'exercir com a lletrat a un home que no viu al país

El Col·legi d'Advocats nega el dret d'exercir com a lletrat a un home que no viu al país

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Col·legi d’Advocats (CADA) va desestimar que un lletrat exercís la professió al país perquè no viu aquí, segons es va publicar ahir al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA). La degana del CADA, Sophie Bellocq, va confirmar a la premsa que se li ha denegat treballar al país perquè han comprovat que no hi viu. “Li enviàvem notificacions i no responia i els veïns diuen que no viu allà”, va destacar Bellocq.

Això també es recull a l’edicte que es va publicar al BOPA on s’afirma que aquest advocat havia residit al país i que “actualment està en parador desconegut”.

El 30 del juny, el CADA va negar al sol·licitant que exercís com a lletrat al país, però aquest va posar una un recurs contra la junta de govern del col·legi. Segons es va publicar ahir, la junta disciplinària del col·legi va aprovar el 3 de novembre passat i per unanimitat dels assistents desestimar el recurs que havia presentat el perjudicat.

“La persona interessada pot conèixer l’esmentada resolució adreçant-se a la secretaria del Col·legi d’Advocats d’Andorra”, es va precisar ahir al BOPA.

Trenta dies per impugnar

Un cop notificada aquesta resolució, ara la persona afectada té un període de trenta dies per impugnar-la a la secció administrativa de la Batllia.

tracking