TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Mobilitat

La frontera del riu Runer registra dues hores de retencions per entrar al país

La frontera del riu Runer registra dues hores de retencions per entrar al paísXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Es van registrar dues hores de retencions a la frontera del riu Runer ahir al matí, segons va informar Mobilitat al Diari. En concret, van tenir lloc de 10.15 a 12.15 hores i van ser les més importants que es van produir durant la jornada. En aquesta mateixa frontera i de sortida es van produir retencions durant mitja hora, de 13.00 a 13.30 hores, en direcció sortida. No obstant això, des de Mobilitat van indicar que el trànsit va ser lleu i menys del que s’esperava, ja que coincidia amb l’inici del pont de la Immaculada, que se celebra tant a Espanya com a Andorra.

Però aquestes no són les úniques cues que es van produir ahir, sinó que també se’n van registrar a les parròquies altes coincidint amb el final de la jornada d’esquí, com ara al Prat del Colat, on n’hi va haver durant vint minuts. A la Massana les cues es van produir entre les 16.30 i les 17.00 hores, així com de les 17.15 a les 18.00 hores. A Canillo també es van registrar retencions de 17.20 a 17.50 hores.

En tots els casos, segons Mobilitat, el “trànsit va ser lent” i els cotxes no van estar parats durant gaires quilòmetres. També es van produir dues hores de retencions a la Massana en sentit pujada entre les 18.50 i les 20.45 hores. Així mateix, es van registrar cues a l’avinguda Tarragona d’Andorra la Vella i a Escaldes-Engordany cap a les sis de tarda. En aquests casos, però, Mobilitat va considerar que estan dins de la normalitat i coincideixen amb l’hora que la gent surt de treballar.

Pel que fa a avui, Mobilitat preveu que hi hagi retencions en la frontera amb el país veí del sud tant d’entrada com de sortida. De nou del matí a dues del migdia pot haver-hi un trànsit dens per entrar al Principat, mentre que a la tarda, de 16.00 a 21.00 hores, per sortir.

tracking