successos

Dos conductors, ferits lleument en un accident a Canillo

El xoc, que es va produir cap a les onze del matí, va obligar a donar pas alternatiu als vehicles

Dos conductors, ferits lleument en un accident a Canillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dues persones van resultar ferides lleument ahir en un aparatós accident de circulació que es va produir a la sortida nord de Canillo. Els fets, segons va explicar la policia en un comunicat, van succeir al quilòmetre 12,1 de la car­retera General 2, als volts d’un quart de dotze del matí. En l’accident s’hi van veure implicats dos vehicles, una furgoneta monovolum Nissan Primastar Combi amb matrícula espanyola i un turisme tot terreny Toyota Land Cruiser amb plaques andorranes. A conseqüència de l’accident van resultar ferits lleument els dos conductors. Es tracta de dos residents de 43 i 54 anys d’edat, respectivament. Fins al lloc dels fets es van desplaçar la totalitat dels efectius de la caserna de bombers de Canillo i van evacuar els dos ferits fins a l’hospital de Meritxell.

El xoc, que s’hauria produït amb tota probabilitat a causa del gel, va provocar primer el tall total de la carretera i després va obligar a donar pas alternatiu als vehicles. Això va produir retencions tant en sentit sud com en sentit nord. Gairebé van ser dues hores de pas alternatiu de vehicles fins que la carretera es va obrir totalment, cap a les 13.45.

D’altra banda, el treballador de l’estació d’Arinsal que dijous va patir un accident laboral en caure d’un telecadira continuava ahir ingressat a la unitat de cures intensives de l’hospital Nostra Se-nyora de Meritxell. L’home, de 46 anys d’edat, va patir una fractura a la zona de la columna després de caure d’uns 10 metres d’altura quan l’escala que transportava es va enganxar en un pi.

tracking