Un operari està greu en caure d'un telecadira

L’home va patir una fractura a la zona de la columna i és a l’UCI

Un operari està greu en caure d'un telecadiraARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un treballador de l’estació d’Arinsal va resultar ferit de gravetat després de caure d’un telecadira. Segons van explicar des de la policia, l’accident va tenir lloc pels volts de la una del migdia i l’home va haver de ser traslladat amb helicòpter fins a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Tal com van confirmar fonts de Vallnord, l’home, de 46 anys, tornava de fer tasques de manteniment a la part alta de l’estació. Viatjava en el telecadira de les Fonts i malgrat que portava la bar­ra de seguretat baixada, va caure després que l’escala que transportava s’enganxés en un pi. Això va fer que es precipités des d’una alçada de 10 metres, fet que li va provocar una fractura a la columna. Una vegada donat l’avís de l’accident, es va activar el protocol habitual i membres del servei mèdic de pistes van ser els primers a auxiliar-lo i poc després va arribar un helicòpter del servei urgent mèdic que el va traslladar fins a l’hospital.

Tal com va explicar el cap de guàrdia del centre mèdic escaldenc, l’home va haver de ser operat de les lesions que li havia provocat la caiguda a la columna. Una intervenció que es va fer ahir a la tarda. Posteriorment, l’home va quedar ingressat a la unitat de cures intensives. Tot i així, el cap de guàrdia va confirmar que es trobava estable i que en funció de la seva evolució podria passar a planta en un termini curt de temps.

D’altra banda i pel que fa a l’home que va patir un accident laboral dimecres i va haver de ser traslladat fora del país per una perforació ocular, fonts policials van confirmar ahir que va arribar pel seu propi peu a l’hospital pels volts de dos quarts de sis de la tarda. L’home presentava una ferida a l’ull i, segons va informar ell mateix als metges, s’hauria fet la ferida en clavar-se una vareta al seu lloc de treball. Amb tot, no van transcendir més detalls de l’incident.

tracking