Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
afers exteriors

El Govern tramet a Madrid el malestar per la resolució del Parlament català

L'executiu ha fet arribar al govern espanyol una nota verbal
Actualitzada 24/11/2016 a les 21:12
El Govern ha lliurat avui, a través de les vies oficials habituals, una nota verbal al govern d’Espanya en relació a les resolucions 30 i 31 aprovades i adoptades pel Parlament de Catalunya, en la sessió del passat 6 d'octubre. Així ho ha informat aquest vespre l'executiu a través d'un comunicat de premsa, on ha "lamentat" el contingut de les resolucions, entenent que "no corresponen a la realitat del Principat respecte als compromisos adquirits amb la comunitat internacional en pro de la transparència i la cooperació en matèria fiscal".

Així doncs, recorden que des del 2009, el país intercanvia informació fiscal a demanda a nivell administratiu amb aquells països amb qui té signat un conveni d’intercanvi d’informació (entre els quals Espanya). I a més, que Andorra implementarà l’intercanvi automàtic d’informació fiscal en l’àmbit de l’OCDE i de la Unió Europea el 2018 amb dades de l’exercici 2017.

D’altra banda, insisteixen que amb la introducció de l’impost sobre la renda de les persones físiques el 2015 Andorra va culminar la instauració d’un sistema fiscal homologable que grava totes les rendes (de persones físiques i jurídiques) seguint els estàndards internacionals, fet que ha permès el Principat signar diversos convenis de doble imposició, entre els quals també Espanya, a banda d’altres països de la Unió Europea com França o Portugal.
Etiquetes
  • #1 ANDORRA IS NOT CATALONIA
    (24/11/16 23:30)

    FREEDOM ANDORRA STOP FEIXISME

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts