camps de neu

Vallnord rep el premi a la millor estació d'Andorra als World Ski Award

És la tercera vegada de les quatre edicions fetes fins ara que el domini s’endú aquest guardó

Vallnord rep el premi a la millor estació d'Andorra als World Ski AwardVALLNORD

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vallnord ha estat reconeguda com a millor estació d’esquí d’Andorra en els guardons World Ski Awards, una institució que premia les millors organitzacions i empreses líders en el món de la neu. Vallnord recupera el lideratge en aquesta secció, després d’haver guanyat els anys 2013 i 2014. És la tercera vegada de les quatre edicions celebrades fins ara que Vallnord és condecorada. El premi és el resultat de la suma dels vots dels usuaris conjuntament amb els dels professionals de diferents camps relacionats amb la neu (executius, viatgers, operadors turístics, mitjans de comunicació i altres agents) que en aquest cas també emeten el seu veredicte. Les votacions van tenir lloc entre el 3 de juny i el 23 de setembre del 2016 i i es van comptabilitzar centenars de milers a tot el món.

El premi es va lliurar dissabte passat a la nit en una gala que va tenir lloc a Kitzbühel (Àustria) i en la qual va estar present una delegació de l’estació. Els responsables de Vallnord, en un comunicat de premsa, van mostrar la seva satisfacció en rebre aquest premi, que “catapulta la marca al més alt en excel·lència”.

El domini, indiquen, ha aconseguit fer-se un lloc entre les millors estacions del món gràcies a les innovacions dels últims anys en l’àmbit tecnològic, les reformes a les instal·lacions, així com el treball de comercialització, de publicitat i de comunicació. La feina “ha donat els seus fruits” i els usuaris “han copsat totes les millores i han premiat les estacions de les valls del nord”.

Aquests premis serveixen per reconèixer les millors destinacions internacionals del turisme de neu en les categories de millor estació, millor hotel, millor hotel boutique i millor xalet.

tracking