Un incendi a Canillo causa tres ferits lleus

Els bombers han hagut de desallotjar els edificis adjacents per precaució. Els fets s'han produït a la urbanització Ribagrossa, pujant a la carretera del Forn

Un incendi a Canillo causa tres ferits lleusXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un incendi que s'ha generat aquest matí a primera hora a Canillo ha causat tres ferits lleus i ha obligat a desallotjar per precaució un bloc d'edificis a la urbanització Ribagrossa, pujant a la carretera del Forn, segons ha informat els bombers. El cos de seguretat ha estat avisat a les 8.30 i hi ha estat treballant tot el matí fins que a les 13.30 hores s'ha donat per apagat. S'hi han desplaçat 10 efectius, tres vehicles de bombers (dos de foc i un camió-escala) i tres ambulàncies. Els tres ferits han estat atesos per angoixa i inhalació de fum.

El foc, que s'ha originat a la cuina menjador segons han concretat des dels bombers, ha afectat un apartament dúplex de dimensions reduides del tercer pis de l'immoble. La part baixa de l'habitatge ha quedat completament calcinada i la part superior també ha quedat afectada a causa del fum. En general, les flames han malmès tot l'espai a causa de les altes temperatures que hi ha hagut. De moment es desconeix si algun pis adjacent també ha estat afectat pel foc. Inicialment tots els veïns, excepte les inquilines de l'apartament on s'ha originat el foc, ja han pogut tornar a casa.

Ara per ara es desconeixen les causes que han originat el foc i de moment ni els bombers ni la policia han iniciat cap investigació per esbrinar-ho.

Un incendi a Canillo causa tres ferits lleus

tracking