Infraestructures

Sense camp d'exàmens de conduir fins al dia 30

Les obres ja s’han iniciat al Prat del Rull i s’han aturat les proves

Sense camp d'exàmens de conduir fins al dia 30Xavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres de construcció de la nova seu de la Justícia han començat fa alguns dies, per això demà els terrenys del Prat del Rull del comú d’Andorra la Vella ja no es trobaran disponibles per a la realització dels exàmens de conduir.

Però a partir del 30 de novembre vinent els alumnes ja es podran examinar a la nova zona, ubicada a la Borda de la Margineda, que disposa d’ una superfície que és superior als 1.800 metres quadrats. Ara mateix aquesta zona encara no es troba condicionada, per això aquestes setmanes els alumnes no podran realitzar proves pràctiques. Les autoescoles ja han estat avisades d’aquest fet.

Les obres de construcció de la nova seu de la Justícia van provocar que el Govern hagués de trobar un nou lloc que complís aquesta funció. El comú de la capital ha cedit aquest terreny de forma gratuïta per un termini de dos anys pror­rogables cada any. És un tipus de cessió que té vigència mentre el Govern dediqui aquest terreny a camps d’exàmens. Després dels dos primers anys el comú podrà recuperar l’espai si avisa com a mínim un any abans.

La superfície total del futur edifici de la seu de la Justícia, que està començant a construir-se,serà de 15.458 metres quadrats. Aquest tindrà dues plantes subterrànies amb un total de 5.150 metres quadrats edificats, destinats principalment a aparcaments.

La planta baixa constarà d’un gran vestíbul, recepció i registre, a més a més d’una àrea de notificacions.

tracking