Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Una dona denuncia la mort d'un gos per un tret d'escopeta

L’afectada afirma que el responsable va fugir i que “és molt difícil” trobar-lo
Una veïna de Sispony ha denunciat a la policia un succés que va tenir lloc el 3 de novembre als Cortals de la Serra quan el seu gos va rebre un tret d’escopeta que li va provocar la mort. Segons explica la noia en un escrit al seu perfil de Facebook, l’incident es va produir “en ple camí senyalitzat per a persones”, en una part “on pràcticament s’uneix amb el camí de descens de bicis del parc de Vallnord”.
Els fets van tenir lloc entre dos quarts d’onze i dos quarts de dotze del migdia, quan la propietària de l’animal –que
  • #8 Laura
    (14/11/16 21:35)

    De vegades vinc amb les amigues pels Cortals de Sispony a passejar els gossos. La darrera vegada, un diumenge fa unes 3 setmanes, vam haver de marxar perquè hi havia caçadors pels camins. Hi havia turistes amb nens per la mateixa ruta i tots vam haver de marxar per por del que podria passar, perquè anaven disparant per tot arreu. És una vergonya. I el més divertit és que vam trucar a la policia i la seva resposta va ser: clar, és diumenge. Ni turistes ni locals podem gaudir de la muntanya perquè els assassins d'animals no tenen altra manera de passar-ho bé. I amb el vist i plau de les autoritats. Patètic, sincerament.

    Respondre
  • #7 nature lover
    (14/11/16 15:30)

    i pensar que aquesta classe d'exemplars solen gaudir de l'èxit i l'aprobació social....el món al revés

    Respondre
  • #6 Jp
    (14/11/16 14:35)

    Algo raro se cuece por esos valles no es la primera vez que sucede un incidente de estos (caso Cinca). Tengo entendido que fue una munición de perdigones con cual dificulta la identificación y si no esta prohibido deberia estarlo.

    Respondre
  • #5 Inglorious bastard
    (14/11/16 10:41)

    Això vol dir que a Andorra tenim un assassí de gossos, algú que mata a sang freda animals inocents.Demano presó i multa milionària per a l'assassí.

    Respondre
  • #4 Joan B.
    (14/11/16 10:14)

    El que passa en aquesta zona de la Massana és indignant. Primer es va fer fora als veïns amb l'excusa de les bicis, tal·lant i modificant camins sense cap mena de permís. Animo al Comú a presentar els permisos de Vall  Nord per les actuacions del  2012, per exemple. No existeixen. I ara això, que per una altra banda, és un fet que any rere any denunciem alguns residents d'aquella zona. No tingueu cap dubte que si això continua així, algun dia, el mort serà una persona. 

    Respondre
  • #3 andres
    (14/11/16 10:01)

    SI es verdad.ya estan registradas las escopetas en Andorra con pruebas balisticas por un incidente años atras.Ojala no sea un arma ilegal.Hoy un perro mañana puede ser una persona.Pronta captura del supuesto delincuente.

    Respondre
  • #2 homo sapiens
    (14/11/16 09:57)

    Pot ser que aquest ANIMAL que ha disparat el tret ,tingui el cervell dún porc, pues diuen que son molt semblants.

    Respondre
  • #1 Toni
    (14/11/16 09:21)

    faran proves de ADN o de balística ?

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts