Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

Espot lloa Martí per admetre que va errar en no acceptar abans la dimissió d'Alcobé

El ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, va lloar ahir l’autocrítica del cap de Govern, Toni Martí, en reconèixer que s’havia equivocat en no acceptar la renúncia de l’exministre d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé, la primera vegada que la va presentar. Segons Espot, “sempre critiquem les figures polítiques perquè no reconeixen els seus errors i crec que el cap de Govern ha mostrat la seva alçada política amb aquesta decisió”. El ministre es referia a les declaracions de Martí respecte d’Alcobé realitzades dijous al Consell General durant la sessió parlamentària de control al Govern.
Espot ho va
  • #6 Josep
    (12/11/16 11:23)

    L'Espot lloa al Martí, el Martí lloa a l'Alcobé, ... Quantes lloances! El pitjor del cas és que el senyor Alcobé va cometre una irregularitat i no l'ha dit fins al cap d'uns anys perquè no ha tngut més remei i ha posat en escac i mat al Cap de Govern que no en debia saber res.

    Respondre
  • #5 potser un Trump
    (12/11/16 09:43)

    Amb tots els retalls de sous i de pensions que han fet des d aquest govern, entre moltes d'altres (no acabariem de nombrar-les), que han afectat drets economics i socials i han provocat una evident desafecció politica, no m'estranya gens que senyors com Donald Trump guanyin eleccions, de fet penso que jo l'hagués votat també de ser nord americà, i penso que a Andorra algun dia pot haver algú així que vulgui fer politica, vista la classe de politics que ens manen avui i el que ens han fet a molts, pot ser una alternativa a tot el que se'ns ha fet i fa...

    Respondre
  • #4 Per pena!
    (12/11/16 09:31)

    No, Sr. espot, no, no el lloa...fa pena! Si li haguessin retirat la pregunta com tant va aplaudir aquesta decisió al Sr López, SEGUR que no reconeix RES ABSOLUTAMENT. Va acabar retorçant-se a la seva cadira davant la insistència del Sr Naudi i va acabar, entre dents, reconeixent la seva desafortunada decisió, tant a contracor que va acabar per situar la crisi BPA al 2014, també és això UN ERROR? O no?

    Respondre
  • #3 Toñi
    (12/11/16 09:00)

    Saltar-se la Llei de Govern de forma conscient, huaria d'implicar la seva dimissió.

    Respondre
  • #2 Lo peis
    (12/11/16 08:32)

    Esta molt bé fer autocrítica, és lloable. Però un Cap de Govern que ignora la Llei de Govern, amb plena consciència de que ho està fent, hauria der fer algo més que auto crítica, ha d'assumir responsabilitats polotiques. Tenim un govern que fa vergonya.

    Respondre
  • #1 Glorificat
    (12/11/16 08:32)

    Es un acte que havia de fer i no sabia com sortir-se'n,aixó d'aquestes alabances nomçes responen a voler amagar,tapar l'error voaltres mateixos us alabeu,beneiu i glorifiqueu.

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts