Salut

Mor un motorista en un accident a la C-14

Un accident mortal a la C-14 provoca retencions importants

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un accident mortal va provocar ahir retencions a l’altura d’Organyà. Els serveis d’emergències catalans van rebre a les cinc de la tarda un avís que una motocicleta va col·lidir amb un cotxe al punt quilomètric 172 de la C-14, al municipi de Ribera d’Urgellet, prop de la cruïlla de Noves de Segre, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT). El motorista, un home de 44 anys, va perdre la vida. Fins al lloc de l’accident s’hi van desplaçar sis patrulles dels mossos d’esquadra i tres dotacions de bombers. El SCT va indicar que no hi va haver cap andorrà implicat.

Arran de l’accident van habilitar un pas alternatiu durant més de dues hores. En concret de les cinc de la tarda a les 19.26 hores. Això va provocar que hi hagués retencions de dos quilòmetres.

Per un altre costat, pocs minuts abans, els serveis d’emergències catalans van rebre un altre avís a les 16.27 hores que hi havia hagut un accident en la mateixa via. En aquest cas, es va produir al punt quilomètric 143,5, a l’altura d’Oliana. Per causes que es desconeixen, un vehicle va sortir de la carretera. Els dos ocupants del turisme, de 24 i 25 anys, van sortir il·lesos i no van requerir ser traslladats a cap hospital, va detallar el SCT.

En aquesta ocasió, es va haver de tallar el carril en direcció a la Seu d’Urgell, que no es va restablir fins a les 17.16. Fins al lloc de l’accident, s’hi van desplaçar tant els mossos d’esquadra com els bombers de la Generalitat.

tracking