Un detingut per ferir un home amb un ganivet a la capital

L’arrestat, un resident de 22 anys, va provocar-li ferides lleus a l’espatlla

Un detingut per ferir un home amb un ganivet a la capitalArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir el 30 d’octubre passat, a les 22.26, un resident de 22 anys del qual no n’ha transcendit la nacionalitat, com a presumpte autor d’una agressió amb arma blanca a un altre home, segons va informar el cos de seguretat en el balanç setmanal de detencions. Els fets van tenir lloc la nit de diumenge, quan dos homes es van començar a discutir a l’interior d’un bar d’Andorra la Vella. Llavors, un dels dos va ferir l’altre amb un ganivet. La víctima, del qual no se’n va detallar res sobre la seva identitat o edat, va patir ferides lleus a l’espatlla. Així ho va indicar la policia.

De fet, a l’hospital Nostra Se-nyora de Meritxell ahir no tenien constància que hagués ingressat cap persona diumenge la nit amb ferides per arma blanca.

De la seva part, la policia va destacar que es desconeixen les causes per les quals es van començar a discutir els dos homes.

Requisen 500 grams d’haixix

D’altra banda, la policia va confiscar uns 500 grams d’haixix en dues operacions diferents perpetrades a la frontera del riu Runer. La primera va tenir lloc el 25 d’octubre passat, a la 01.15 de la matinada, quan dos joves de 24 i 19 anys que no resideixen al país van intentar entrar al Principat amb 200,7 grams d’haixix. També portaven 3,7 grams de mari- huana.

La segona detenció es va efectuar un dia després, el 26 d’octubre, a les 23.15. Les autoritats andorranes van arrestar un home de 39 anys, i que tampoc resideix al país, amb 291,5 grams d’haixix.

tracking