Detingut per agredir un home amb un ganivet

La baralla va tenir lloc ahir al vespre a l'interior d'un bar del Principat

PoliciaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha detingut el presumpte autor d’una agressió física cap a un altre home utilitzant un ganivet amb que li hauria causat ferides lleus. Els fets van tenir lloc ahir al vespre arran d’una discussió entre les dues parts a l’interior d’un bar d'Andorra la Vella. L'arrestat és un resident de 22 anys.

A banda d'aquesta detenció, la policia va arrestar deu persones més durant la setmana passada. Entre aquestes persones hi ha un home resident de 25 anysper desobediència, resistència, amenaces i injúries als agents de policia, en ser controlat com a implicat en una baralla entre vàries persones, que s’hauria produït moments abans a la via pública, dissabte a la matinada a Canillo. També per desobediència va quedar detingut un home no resident de 30 anys dimecres a la matinada a Encamp, en aquest cas per no fer cas d'una ordre d'expulsió governativa del Principat.

La policia va detenir també quatre persones per delictes contra la salut pública, totes elles per intentar accedir al Principat en possessió de substàncies estupefaents prohibides. I, finalment, també van quedar arrestades quatre persones més per conduir sota els efectes de l'alcohol. En tots els casos se les va controlar perquè havien tingut un accident de circulació.

tracking