Laboral

Les estacions ofereixen 183 llocs de treball al Servei d'Ocupació

L’àrea ha preseleccionat 54 candidats per cobrir les vacants, la majoria per a cambrers i cuiners

Govern veu difícil que trobin feina els 400 inscrits a OcupacióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un any més les estacions d’esquí i el Servei d’Ocupació reediten la col·laboració per completar les plantilles dels camps de neu per afrontar la campanya d’hivern. Enguany són 183 les vacants de feina que les pistes ofereixen a través de l’àrea, 167 de les quals són fruit de la cooperació encetada ja fa alguns anys per donar oportunitats a les persones sense feina al país i no dependre tant de les quotes d’immigració. Ara per ara el Servei d’Ocupació ja ha preseleccionat 54 candidats, que després han de superar la valoració dels respectius equips de recursos humans.

Pel que fa als llocs de feina fruit de la col·laboració majoritàriament són per ocupar treballs de cambrer o bé d’ajudant de cuina i cuiners (55 i 47, respectivament). També s’ofereixen feines d’agents d’explotació (30), personal d’atenció al públic i guardaesquís (19), rentaplats i personal de neteja (10) i personal d’aparcament (6). Només en el cas de personal per atendre l’aparcament ja hi ha més candidats que places (8 per a 6 llocs). Ara mateix, i segons les dades facilitades pel Servei d’Ocupació, hi ha 39 aspirants per cobrir aquestes 167 places.

Quant a la resta de places oferides al servei són variades: es busquen empleats administratius (3), maquinistes (2), peons de construcció (2), mecànics (2), mossos de càrrega (2), canoners (2) i caps de cuina (3). Un total de 16 places per a les que ja s’han preseleccionat des del Servei d’Ocupació 15 candidats. La majoria (8) per treballar d’administratius. Entre Grandvalira Ensisa i Saetde ofereixen 107 oportunitats laborals, mentre que, de Vallnord, EMAP té inscrites 60 vacants i Secnoa, 16.

tracking