Entitats

La junta d'Amida es renova i exigeix més sensibilitat i millores en accessibilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amida, l’Associació de Persones amb Diversitat Funcional, va celebrar ahir l’assemblea general per escollir una nova junta directiva i va revalidar el càrrec de la fins ara presidenta, Agustina Grandvallet, quatre anys més.

El full de ruta per a aquest any és clar: seguir com ara, promovent l’agilització en l’àmbit social, lluitant per millorar l’accessibilitat i continuant amb el grup social per l’empoderament, que actualment beneficia 30 persones i on es faran classes de pintura, d’anglès, sessions de coaching i formació de voluntaris.

Molts dels assistents a l’assemblea van manifestar el seu neguit per la qüestió de l’accessibilitat. Grandvallet va remarcar que les persones que van amb cadira de rodes “ho tenen molt difícil per desplaçar-se” i que “falta sensibilització”. Per això, preparen un informe que presentaran a la comissió d’accessibilitat.

Tot i així “estan contents”, va assenyalar Grandvallet, perquè ha augmentat el nombre de socis –ara en tenen prop de 500– i el de les donacions particulars. “Molts ens segueixen a través de les xarxes socials i cada vegada hi ha més gent que dóna suport als nostres projectes, ja que hi ha més conscienciació”, va apuntar.

tracking