energia

FEDA admet problemes en els punts de càrrega del vehicle elèctric

FEDA admet problemes en els punts de càrrega del vehicle elèctricANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els darrers mesos FEDA ha rebut un seguit de queixes sobre el funcionament dels diferents punts de càrrega que hi ha al país des que a l'estiu va instal·lar diversos aparells de càrrega pública. Del total de les 282 recàrregues que s’han dut a terme entre setembre i octubre, un 5% han tingut alguns problemes, per això, FEDA ja ha posat a disposició un telèfon d’avaries (145) i ha comentat que realitzarà actuacions per solucionar les incidències.

La companyia ha demanat disculpes per les incidències i ha assegurat que ja s’està treballant per posar-hi solució. La companyia ha anunciat una sèrie d’actuacions en cas que es produeixi alguna de les incidències: en cas de no tenir accés al punt de càrrega, s’informarà l’afectat d’altres aparells lliures perquè pugui realitzar el servei amb normalitat i es procedirà a solucionar la situació del carregador afectat. D’altra banda, per aquells no que no puguin desconnectar el cable, s'enviarà un equip tècnic per desbloquejar l’aparell.

En l’actualitat hi ha distribuïts pel país set punts de càrrega dobles que s’han posat en marxa durant els darrers mesos. A més, FEDA també ha comunicat que la previsió és continuar el desplegament d’aparells en els propers mesos.

tracking