Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Estadística

Els visitants van caure un 7% a l'agost respecte a l'any passat

Han disminuït en un 1,6% en els quatre mesos de la campanya d’estiu
L’agost no va ser un mes positiu quant al nombre de visitants. Va caure un 7% respecte al mateix mes de l’any anterior quedant-se lluny del milió de turistes que van venir a l’agost del 2015. El departament d’Estadística va publicar ahir, d’una tongada, les dades de visitants dels quatre mesos d’estiu (de juny a setembre), fet que va posar en relleu que la campanya no ha estat positiva, ja que va disminuir un 1,6% respecte a l’estiu del 2015. I sort va tenir el sector turístic del juliol i el setembre, que van registrar un increment en el nombre
  • #6 DM
    (28/10/16 20:04)

    Fracasats i a sobres contents. Totalment d'accord. No es tan important el nombre de visitants. Si que ho es els diners que deixin. Menys turistes pero mes ingresos es lo que tenim que buscar, millorant serveis. No es tan difícil!!!

    Respondre
  • #5 estevet
    (28/10/16 15:41)

    Pregunta: les dades que presenta el ministre de turisme quan fa rodes de premsa són d'Andorra Turisme o del Dept. d'Estadística? Seria lògic que fossin les mateixes però a Andorra, tot és possible.

    Respondre
  • #4 Bocata de xoriço Revilla
    (28/10/16 12:15)

    Andorra va apostar pel turisme patatero, un turisme d'entrepà de xoriço i llauna de cocacola calenta de súper, això sí, ompliran el dipòsit de combustible i compraran alcohol i L'Estat es portarà el 70% en impostos directes.

    Respondre
  • #3 Tourist
    (28/10/16 11:53)

    Turisme de Cirque du Soleil i de Ultra-Trails,que no porten ni un euro,turisme de YATEKOMO i PITZES i si algún es queda a l'hotel Estels i LLuna.

    Respondre
  • #2 Fracasats i a sobres contents.
    (28/10/16 10:09)

    Seguim en el mateix error dels últims 40 anys, no és un assumpte de quants turistes tenim, sinó de la qualitat del turisme, si pernocten o no, com gasten i en què .... sembla que seguim apostant per la fórmula estèril que ens portarà al fracàs, la quantitat en vers de la calidad.

    Respondre
  • #1 Lluis
    (28/10/16 08:49)

    El Sr butzaku cada dia fa les coses millor gracies al seu ministre , sols turisme barat hi ha sobre cada vegada menys. Felicitats al govern dels pitjors

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477