Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Col·lectius

La llei d'igualtat també inclourà les discriminacions als immigrants

El Consell General i el Govern detectaran les desigualtats entre els col·lectius més vulnerables
La llei d’igualtat que vol tenir en vigor el Govern abans que acabi la present legislatura farà constar els immigrants com un dels col·lectius a protegir per evitar que siguin discriminats. Així ho va anunciar ahir el ministre de Justícia, Interior i Afers Socials, Xavier Espot, durant la presentació dels treballs per elaborar el Llibre Blanc de la Igualtat. Una iniciativa que pretén recopilar informació sobre la situació real en matèria d’igualtat existent a Andorra, i a partir d’aquí dissenyar una estratègia per promoure des del Consell General, el Govern i la resta d’institucions del país, la cultura de la
  • #4 Ciutadá
    (19/10/16 18:49)

    Em sembla molt bé que no es discrimini. però pel que fa als immigrants , demanaria una voluntat d'integració real i no una imposició dels seus costums que aquí no ens van. Primer de tot no signes de submissió de la dona. perque quan venen, ells es vesteixen com aquí però les dones no (ja se sap...no tenen el mateix valor i son impures i no els podem veure els cabells etc...Era millor abans, que quan arribaven feien com la gent d'aquí ara hem retrocedit i poc a poc anem caient "en un mundo al revés"

    Respondre
  • #3 ando
    (19/10/16 10:19)

    Molt be em sembla perfecte aixi deixarant de dir als Francesos Gabatxos ,als Portuguesos Porrontxos, als Espanyols Espanyolets, em sembla genial ara bé el que incompleixi la llei ma dura, en aquest pais hi ha hagut i segueixen haven molt racisme , i aixo no es pot negar es la realitat diaria.

    Respondre
  • #2 Igualtat?
    (19/10/16 09:44)

    Igualar implica modificar. Molt fàcil de veure en nombres: Si 4 ≠ 2, per igualar-los, 4 de cedir 1 a favor 2 per obtenir la igualtat 3 = 3. El mateix passa amb els éssers humans. ¿I en aquest intent d'igualar .... qui hi perd sempre? El que va haver de cedir, lliurar, acovardir-en algun aspecte per poder igualar a qui no tenia manera o ganes de créixer, excepte a costa del'altre.Andorra està venent les mateixes ideologies que ens imposen la UE, i al final serem colonitzats per aquestes mateixes idees mal anomenades progrés.

    Respondre
  • #1 Yepo
    (19/10/16 09:11)

    No hi ha dues persones iguals en aquest planeta, ni dues persones tenen obligadament de pensar igual, la "igualtat" que ens venen en realitat és un pensament "únic", per a l'homologació del nou i futur ésser humà, pura propaganda, un home independent i sobirà mai reclamaria igualtat, els que reclamen igualtat són els que volen obtenir alguna cosa dels demás.Mientras no hagi igualtat davant la llei, i tots sabem que no n'hi ha, aquest programa d ' "igualtat" és i serà una hipocresia majúscula.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477