Política

Meritxell Mateu es manté a Acció Comunal d'Ordino

Meritxell Mateu es manté a Acció Comunal d'OrdinoXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exconsellera general Meritxell Mateu manté la seva vinculació a Acció Comunal d’Ordino (ACO) –formació que fa tàndem amb Demòcrates per Andorra (DA) al comú ordinenc–, malgrat haver-se donat de baixa de DA. Així ho va confirmar el cònsol de la parròquia i membre del partit, Josep Àngel Mortés, que va indicar que fins ara no han rebut cap comunicació de Mateu en què se’ls especifiqués que volia desvincular-se’n.

De fet, Meritxell Mateu hauria optat per seguir a ACO ja que consideraria que a diferència de DA, aquests sí que li haurien fet prou costat en tot l’afer per la seva vinculació laboral amb Banca Privada d’Andorra (BPA).

Des de la direcció de DA, però, no es van voler fer valoracions oficials sobre la decisió de Mateu. Tampoc va ser possible obtenir declaracions d’ella malgrat els intents fets per aquest rotatiu. Cal recordar que l’exconsellera general va comunicar a principis d’aquesta setmana mitjançant un correu electrònic que deixava el partit. Mateu considera que s’hauria d’haver estat més contundent en la defensa de la seva honorabilitat i que hauria hagut de rebre més suport després de la polèmica generada en saber-se que hauria rebut 48.000 euros de BPA. Aquest fet l’ha portat a deixar la militància.

tracking