Successos

El presumpte agressor d'Iván Ramírez es lliura a la guàrdia civil

El suposat atacant va arribar a la comissaria d’Ejea de los Caballeros amb un advocat

El presumpte agressor d'Iván Ramírez es lliura a la guàrdia civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El presumpte autor de la pallissa a l’atleta andorrà, Iván Ramírez, que va tenir lloc durant la matinada del divendres passat, es va entregar ahir al matí a la comissaria de la guàrdia civil d’Ejea de los Caballeros acompanyat del seu advocat.

El cos de seguretat va explicar que el suposat atacant, que feia dies que estava desaparegut, va arribar a dependències policials i va prestar declaració. “Esperem que en les pròximes hores passi a disposició judicial. Ara mateix estem procedint a la realització de les diligències corresponents i a l’elaboració de l’atestat policial”, van declarar fonts de l’institut armat, però fins que no arribi aquest moment no transcendiran més detalls sobre el cas. “Només podem confirmar que es tracta d’un home de nacionalitat búlgara”, van afegir.

I. K. S. són les inicials que cor­respondrien al suposat agressor, segons va publicar l’Heraldo d’Aragó. Els agents, que per localitzar-lo van emetre una ordre de cerca i captura, a més a més de sol·licitar l’ajuda d’altres cossos policials dins i fora de la comunitat autònoma, van interrogar-lo durant tot el dia.

Reaccions a l’agressió

Deportes Zenit, un establiment comercial de material esportiu de Saragossa amb més de 30 anys d’història, és l’empresa on treballava Ramírez des de feia 6 anys. Per ells, l’atleta andorrà “és com un més de la família”, i van afirmar que estan passant “moments molt difícils”. També van fer una crida al “respecte”, i van agrair “les mostres d’interès, les trucades i els gestos d’empatia”. Gran part del món de l’atletisme va llançar durant tota la setmana missatges de suport i suport a l’atleta i a la seva família.

El cercle més pròxim a l’atleta desconeix els motius pels quals es va produir la brutal estomacada i tant la mare com la parella sentimental de l’atleta van declarar trobar-se en “xoc”.

L’estat d’Iván Ramírez, de 39 anys, continua sent greu i roman ingressat a l’UCI de l’Hospital Clínic de Saragossa des que el passat divendres a la matinada la guàrdia civil el trobés al terra, semiinconscient i cobert de sang. Els serveis d’emergències se’l van endur a urgències on va ser operat per múltiples lesions cranials.

tracking