Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
sistema financer

DA valora "l'acte de transparència" d'Alcobé i celebra la decisió de Martí

Esteve Vidal ha lamentat que "qualsevol cosa que fa el Govern es posa en entredit"
Esteve Vidal.

Esteve Vidal

Esteve Vidal.

ANA
Actualitzada 14/10/2016 a les 20:18
Esteve Vidal ha indicat que des de DA donen suport a la decisió del cap de Govern de mantenir en el càrrec el ministre Jordi Alcobé, assegurant que "entenem la decisió i creiem que és un gran ministre". En aquest sentit, el secretari d'organització de la formació ha lamentat que Alcobé hagi hagut de sortir a donar explicacions, ja que considera que per culpa de l'afer BPA, "qualsevol cosa que fa el Govern es posa en entredit i el que cal és treballar per Andorra".

En relació al fet que Alcobé va reconèixer que va mantenir la seva relació laboral amb BPA al principi de ser ministre, Esteve Vidal ha dit que ells no tenen el detall de la relació contractual que va tenir amb l'entitat i que, per tant, no poden valorar la qüestió, sinó que és el Govern qui ho ha de fer "i nosaltres fem confiança a l'Executiu".

Pel que fa a les crítiques de l'oposició, que consideren que el ministre hauria vulnerat la Llei de Govern, Vidal considera que haurien de ser més valents i, si consideren que hi ha alguna il·legalitat, que ho portin a la Batllia. "És molt fàcil criticar-ho tot, però fer el pas, veig que no el fan", ha sentenciat.
  • #1 gertrudis
    (14/10/16 20:40)

    "L'acte de transparència" de reconèixer que, sent ministre, cobrava d'un banc, ....ja en teniu prou ?????? Mare de Dèu, en quines mans hem depositat el govern ????. Si voleu treballar pel peís, foteu el camp !

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477