Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
ANDORRA LA VELLA

Pateix un traumatisme després de ser atropellat

Actualitzada 12/10/2016 a les 06:47
Un home de 41 anys que creuava per un pas de vianants a la Baixada del Molí va patir un traumatisme cranial lleu després de ser atropellat ahir al matí, segons van informar des de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. El pacient es trobava ahir en observació en espera de rebre l’alta, ja que les proves no indicaven cap complicació. La víctima va ser envestida per un turisme.
Etiquetes
  • #2 Acció , reacció.....
    (12/10/16 19:03)

    Andorra està col·lapsada de cotxes, no hi ha cap pla de mobilitat, no es promociona el transport públic, no hi ha mesures per reduir la contaminació ambiental, el soroll i el col·lapse de automóbils.Hem pregunto com acabarà aquesta història de terror que és donar curs al capitalisme salvatge ....

    Respondre
  • #1 David Peralta
    (12/10/16 10:55)

    Els veïns ja no sabem que fer i a qui queixar-nos donat que, després de mil contactes amb Comú i altres autoritats, el problema persisteix i cada dia és més greu i reiteratiu en el temps. Què esperen les autoritats a solucionar aquest problema, a que de veritat hi hagi una o més víctimes mortals? No és el primer accident en aquest pas de vianants, durant les darreres 3 setmanes ja són 3 els accidents, i els vehicles continuen passant a gran velocitat i estacionant a sobre de la vorera del bar Estela. La veritat, molt lamentable la situació.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477