Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
política

Naudi demana el document sobre l'acord amb la UE

El conseller Carles Naudi al Consell General.

Naudi demana el document sobre l'acord amb la UE

El conseller Carles Naudi al Consell General.

Fernando Galindo
Actualitzada 12/10/2016 a les 06:43
El conseller de Liberals d’Andorra (Ld’A) Carles Naudi va registrar una demanda d’informació on demana “el document estabilitzat del marc institucional de l’acord d’associació” amb la Unió Europea. Així mateix, sol·licita un informe que reculli quines són “les propostes consensuades” que s’han presentat a Europa, segons va explicar el ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, qui va afegir que la feina feta “és un bon senyal de cara a la continuïtat de les negociacions”.
Naudi va denunciar ahir, a través d’un comunicat, que l’executiu transmet “molt poca informació” als consellers sobre les con­verses amb la UE, i en aquest sentit va afirmar que la “tònica d’aquest Govern” és la d’“ocultar com evolucionen les negociacions”. El conseller liberal també va lamentar que l’executiu encara no hagi contestat l’informe que va elaborar l’assessor del grup liberal sobre temes comunitaris.
Etiquetes
  • #2 Sarap
    (12/10/16 20:30)

    A veure sentar-se amb una taula no vol dir que tindràs tota la informació. No siguem ingènuos. I a més a més tothom vol acords amb Europa però han de beneficiar Andorra no acabar de esfonsar-la.

    Respondre
  • #1 Lib
    (12/10/16 12:01)

    A veure si ho entenc: no volen seure a la taula amb les altres formacions poítiques perquè no volen un acord amb Europa i ara es queixen que no tenen informació?? Carlitos potser que t'espavilis una mica...

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477