Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
carreteres

Govern instal·larà dos radars de tram nous a Encamp i Sant Julià

Un s'ubicarà a la CG2, entre el túnel de Ràdio Andorra i la boca est de les Dos Valires, i un altre al desviament del túnel de la Tàpia
Imatge d'arxiu del túnel de la Tàpia.

Imatge d'arxiu del túnel de la Tàpia

Imatge d'arxiu del túnel de la Tàpia.

Fernando Galindo
Actualitzada 12/10/2016 a les 18:49
El Govern ha aprovat avui la licitació per al subministrament i implantació de radars de tram a la carretera general 2, entre el túnel de Ràdio Andorra i la boca est del túnel de les Dos Valires, i a la desviació de Sant Julià de Lòria, de la rotonda d’Aixovall fins el pòrtic existent entre la boca sud del túnel i la plaça Laurèdia.

La mesura dóna resposta a les recomanacions de la Taula Nacional de Mobilitat pel que fa a la instal·lació d’un radar de tram a la carretera general 2 entre la rotonda est del túnel de les Dos Valires i el túnel de Radio Andorra. Així mateix, se segueixen les indicacions derivades d’un estudi sobre el risc pel pas de matèries perilloses pel túnel de Sant Julià de Lòria. Aquest informe mostra que amb el risc actual de transport de matèries perilloses, i segons les recomanacions de l’Organització per a la Cooperació i Desenvolupament Econòmics, i de l’Associació Mundial de la Carretera, s’haurien de dur mesures addicionals de seguretat sempre que siguin possibles d’una forma raonable.

La licitació es farà mitjançant concurs nacional.
Etiquetes
  • #2 si
    (12/10/16 20:26)

    Molt be, estic fart de les carreras que fa diaries per arribar a traballar, arribes estresat

    Respondre
  • #1 El vial lauredià no ès Montmeló.
    (12/10/16 19:21)

    Ho sento  molt per aquell motorista que les matinades de dissabte fa tot el soroll del món pel vial de Sant Julià com si fos a Montmeló.  Voltes i més voltes.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477