Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Reportatge de la setmana

Iogaaddictes

L’estrès, les preocupacions, els nervis o simplement la salut. Aquest són alguns dels camins que porten a abraçar el ioga, una disciplina mil·lenària que els últims anys ha impactat a Andorra a la recerca de l’equilibri cos-ment.
Quan a mi em parlaven de ioga pensava que era fer posturetes i res més, ximpleries, però quan ho proves evidentment veus que no i fa dos anys que el practico.” Josep Saravia, president de l’Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca), va arribar al ioga després de patir un atac de cor. “El que buscava era estar a gust amb mi mateix i millorar, a tots els nivells. I ho he trobat. I estic força content. He notat una millora tant mental com física. El simple fet de respirar correctament, que és molt important i molts cops no en som
  • #3 ignoracia i desconeixement
    (09/10/16 22:02)

    Aquests comentaris estan fets des de la ignorància i el desconeixement, aixi de senzill. Si la gent practiques el ioga estic convençut que'l mon seria molt millor.

    Respondre
  • #2 Sandra
    (09/10/16 11:50)

    Fa 50 anys, la dona anava a missa, ara va a ioga, la qüestió és la mateixa, una nova forma de que et mengin el coco.

    Respondre
  • #1 Nova religió, la New age
    (09/10/16 09:21)

    Destrueixen les Humanitats, l'Art, i l'Espiritualitat, creant alternatives artificials com la New Age,el ioga i els corrents culturals buides de contingut i creativitat.La inspiració del geni de l'heroi i el talent creador individual és descartada pels nous sacerdots que ens condueixen, marxistes culturals, antropòlegs socials, sociòlegs i relativistes.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477