successos

Un accident múltiple provoca dos ferits lleus i retencions a Andorra la Vella

La topada va tenir lloc a l’avinguda Tarragona, on un turisme va envair el carril contrari

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un accident múltiple, en el qual es van veure implicats quatre cotxes, va provocar ahir dos ferits lleus, talls a l’avinguda Tarragona en hora punta i llargues cues al matí.

Segons va relatar la policia, que va rebre l’avís a les 7.50 hores, un turisme Audi A3 que circulava per l’avinguda Tarragona a l’altura del número 99 i en direcció cap a Espanya va envair la calçada de l’altre sentit i va xocar frontalment amb un Nissan Qashqai. Rere seu circulava un turisme Peugeot 106 que va fer una maniobra per intentar esquivar el cotxe accidentat i va acabar xocant amb un camió DAF. Tots els vehicles implicats tenien matrícula andorrana.

Els dos ocupants del Nissan, un home i una dona residents de 55 i 62 anys, respectivament, van resultar ferits lleument i van haver de ser traslladats a l’hospital. L’home va patir diverses policontusions mentre que la dona va tenir una fuetada cervical, van detallar fonts del centre mèdic. Els ferits, residents de nacionalitat espanyola, van ser donats d’alta ahir mateix de l’hospital.

Fins al lloc dels fets s’hi va desplaçar una unitat de la policia i tres dels bombers, que són els que van traslladar els ferits al centre mèdic.

La carretera, tallada una hora

L’accident va provocar que s’hagués de tallar l’avinguda Tarragona, una de les vies principals del país. En concret, va indicar Mobilitat, els vehicles accidentats van ocupar els tres carrils d’entrada a la capital i per això es van haver de tallar des de l’hora del xoc fins passades les nou del matí aquestes vies a l’altura de la rotonda de la Comella. D’altra banda, la via en sentit sud també es va haver de tallar de 8.30 a 9.00 hores perquè les grues portessin a terme les tasques pertinents per enretirar els vehicles accidentats. En aquest cas, el tall es va fer a la rotonda de Prada Casadet.

Les retencions van afectar la carretera de l’Obac, les avingudes Tarragona i Salou, el carrer Prat de la Creu i la carretera general 3 entre la Massana i Escaldes. Segons Mobilitat, aquesta última via es va descongestionar ràpidament, mentre que a la CG-1, que connecta la capital amb Sant Julià, les retencions van durar més temps. Finalment, a les deu del matí la circulació ja era fluïda a tota la xarxa viària.

tracking