Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
reportatge

La culpa és dels pares que...

Una monitora que va patir una caiguda al pati d’una escola quan estava intentant separar dos menors que es barallaven volia que la Justícia responsabilitzés els pares en considerar que no havien educat els seus fills de forma adequada per evitar la confrontació.
s pot responsabilitzar els pares de dos menors de les lesions que es va fer una treballadora d’un centre educatiu quan estava intentant evitar que es barallessin? La representació legal de la monitora va intentar demostrar en els diversos recursos presentats que la responsabilitat sí que era dels pares dels menors en mèrits de la culpa in educando. És a dir, perquè havien d’haver instruït adequadament els seus fills i no ho van fer. Els fets denunciats van passar el 5 de desembre de l’any 2005 quan la dona feia tasques de monitora en un centre de segona ensenyança de
  • #4 CDiego
    (08/10/16 15:05)

    Es força típic d aquesta societat de consum substituir l atenció als fills amb la compra compulsiva del mòbil, la moto, a vegades el cotxe, i , naturalment, absència de una educació que molt consideren repressiva. No s ha de contradir als fill perquè es frustren. Clar, es el camí mes fàcil per "educar". I la escola no pot substituir als pares. No es la seva funció. Per acabar, una frase: Cria cuervos y te sacaran los ojos...

    Respondre
  • #3 ren
    (08/10/16 14:28)

    Si,en el mon desarollat es ho que passa, els pares son responsable dels actes del seu nens menors. veure Canada, Estat Unides, Australia. Sempre han de pagar danys materials etc..

    Respondre
  • #2 Andorra
    (08/10/16 07:57)

    La foto d'aquest diari ho diu tot ! 

    Respondre
  • #1 Gil
    (08/10/16 07:55)

    L'educació deixa molt que desitjar ! Això està més que clar ! Joves pujats amb els peus sobre els seients, falta d'educació verbal i més coses...... la culpa ? Bé ! De certa manera, els pares ! Quantes vegades heu vist nens insuportables acompanyats dels pares i que continuen sense que els pares facin qualsevulla observació ?els propis pares, moltes vegades, son els primers mal educats en molts casos, donant l'exemple ! Avui dia, costa molt per no dir impossible fer una observació a un menor ! Segur que sou molts els que us heu trobat amb aquest casos concrets ! 

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477