trànsit

Un accident a primera hora del matí col·lapsa el centre del país

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un accident amb qautrevehicles implicatsi que ha tingut llocpoc abans de les vuit del matí ha col·lapsat el centre del país. El xoc, que ha deixat dos ferits de caràcter lleu,s'ha produït al número 99 de l'avinguda Tarragona, prop de la rotonda de Prada Casadet, segons han precisat des de la policia.A conseqüènciade la topada i mentreels equips d'emergènciesactuaven, s'han hagut de tallarels dos carrils de l'avinguda Tarragona i, tal com han exposat des de l'Agència de Mobilitat, en ser una de les vies principals d'Andorra, "el centre d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany" s'ha col·lapsat.

En l'accident s'han vist implicatsun turisme Audi A3,que ha topat amb un altre Nissan Qashqai,i que de retruc ha provocat un altre xoc entre un camió DAF i un turisme Peugeot 106, tots quatre amb matrícula andorrana.Inicialment haurien resultat ferits el conductor i acompanyant del cotxe Nissan, un home i una dona residents de 55 i 62 anys, respectivament, segons ha informat la policia.

Les llargues cues s'han allargat durantprop d'una hora, el que ha fet que molts treballadors que anaven a la feina i infantsque anaven a l'escola hagin arribat tardperquè s'han quedatenganxatsen retencions.

tracking