ENSENYAMENT

L'associació de pares del col·legi María Moliner critica “la mala planificació”

Es queixen que hi ha mancances de mobiliari a les aules, falta un professor i tutors en dos classes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de famílies d’alumnes de la seu de secundària i batxillerat del col·legi María Moliner denuncia la mala planificació d’aquest nou curs acadèmic. El col·lectiu de pares es queixava que, a data d’ahir, encara els faltava un professor de matemàtiques, tutors a tercer i quart curs, i taules i cadires en algunes aules de l’escola. A més, hi afegien, fins a aquesta setmana no s’ha cobert la vacant de mestre de filosofia.

L’associació va voler denunciar la situació després de constatar el malestar dels pares en l’assemblea extraordinària de dimecres a la nit, a la qual va assistir el nou director del centre, Baldomero Pardo, que segons el col·lectiu va informar-los que s’està mirant de posar remei. Malgrat tot, els pares, en considerar que s’està perjudicant els alumnes, van acordar transmetre les queixes a l’ambaixada espanyola, el ministeri d’Educació espanyol i al Govern d’Andorra. I és que, ressalten, a causa d’aquest “caos inicial” els alumnes han estat tres setmanes sense fer classes amb normalitat –per la manca d’horaris– fet que ha provocat una “pèrdua important d’hores lectives de difícil recuperació que quedaran reflectides a les seves notes inicials”, critiquen.

El nou conseller

Des de l’entitat de pares no es va voler fer cap valoració referent a la tasca de l’encara consellera d’Educació, Marisol Salafranca, que ha demanat un trasllat i deixarà el càrrec a final d’aquest mes. Sí que van voler fer una crida, però, que el seu successor sigui una persona “amb voluntat de diàleg”.

tracking