Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
balanç del 2015

Andorra Telecom tanca el 2015 amb un benefici de 32,4 milions d'euros

Els ingressos derivats per itinerància van augmentar fins els 43,6 milions
La nova agència comercial d'Andorra Telecom.

Andorra Telecom estrena local i amplia l'horari als dissabtes

La nova agència comercial d'Andorra Telecom.

Xavier Pujol
Actualitzada 06/10/2016 a les 12:33
L’operadora de telecomunicacions Andorra Telecom ha presentat la memòria de l’any 2015, en la qual destaquen els 27,3 milions d’inversió concentrats sobretot en dos projectes plurianuals: la nova plataforma de telefonia fixa d’última generació i el canvi de node d’accés a la fibra òptica.

Els ingressos derivats per itinerància van augmentar fins a situar-se en 43,6 milions d’euros, i és que les “bones” xifres del negoci derivat de la itinerància també han anat acompanyades de la diversificació de l’activitat de l’operadora, segons han assegurat des d’Andorra Telecom.

A més, l'operadora va tancar l’any amb 32,4 milions d’euros de benefici i una xifra global de negoci de 98,6 milions d’euros, el que suposa un increment del 8,8% respecte el 2014. L’entrada en vigor del nou marc legal d’Andorra Telecom ha permès Andorra Telecom realitzar un procés d’internacionalització, així com establir noves aliances, com ara l’acord amb l’empresa MST, per tal d’obrir el nou 'contact center' internacional ESPIC.

D’altra banda, també hi ha hagut un increment pel que fa a la contractació de serveis de telefonia fixa, telefonia mòbil i ADSL, respecte al 2014.

Unes xifres que van relacionades amb la rebaixa de les tarifes mitjançant la creació del paquet Òptima, que engloba serveis de telefonia fixa, Internet i televisió al mòbil, així com la rebaixa del preu del gigabyte de dades. A més, la memòria també posa en relleu els esdeveniments organitzats per la companyia, com ara el Saló del Videojoc, el Fòrum Empresa o la First Lego League de robòtica.
  • #1 Andorra
    (06/10/16 19:38)

    Amb tant benefici ja podrieu abaixar els preus de la fibra optica que la trobo carissima, si la deixeu al mateix preu que paguen els vostres empleats m abonaria....

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477