Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Consell de ministres

Les obres de la nova Seu de la Justícia començaran de manera imminent

Els treballs tindran una durada de 30 mesos i han estat adjudicats per un valor superior als 18 milions d'euros
Imatge en tres dimensions de l'exterior de la nova seu.

Projecció de la nova seu de la Justícia

Imatge en tres dimensions de l'exterior de la nova seu.

Govern d'Andorra
Actualitzada 05/10/2016 a les 19:49
El consell de ministres ha aprovat avui l'adjudicació dels treballs de construcció de la nova Seu de la Justícia, els quals començaran de manera imminent. 

L’adjudicació ha recaigut en la UTE formada per les empreses COPSA - Construccions PUJAL, SA - Construccions MARINÉ, SA, escollida entre les cinc ofertes presentades al concurs nacional convocat pel Govern. L’import de l’adjudicació és de 18.691.802,83 euros i el termini d’execució de les obres és de 30 mesos.

Es tracta, tal com ha destacat el ministre portaveu, Jordi Cinca, "segurament" de l'obra més important que es tiri endavant aquesta legislatura. La superfície total del futur edifici de la Seu de la Justícia serà de 15.458 m2. El projecte donarà resposta a les necessitats expressades pel món de la judicatura.

D’aquesta manera la futura Seu disposarà de dues plantes soterrànies amb un total de 5.150 m2 construïts, destinades a 91 places d’aparcament i altres dependències tècniques.

La planta baixa, amb 1.636 m2, es destinarà principalment a vestíbul, recepció i registre, àrea de notificacions, Batllia de guàrdia i una sala polivalent de 236 m2 que està prevista per a actes públics i sala de vistes. A la primera planta, de 1.851 m2, hi haurà una gran sala d’espera que donarà accés a les quatre sales de cúries i a les dues de vistes, a més dels espais reservats per als advocats i per als procuradors, així com l’àrea de treball dels nuncis.

Finalment a les plantes superiors, de la segona a la setena amb un total de 6.538 m2, s’hi trobaran el Consell Superior de Justícia, les dependències de la Batllia, de la Fiscalia, el Tribunal de Corts i el Tribunal Superior de Justícia.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477