Reportatge

Traint la confiança

Uns usuaris de l’establiment van deixar efectiu a un empleat perquè els hi guardés i quan el van anar a buscar ja no hi era.

Traint la confiançaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els clients d’un hotel d’Escaldes-Engordany van confiar en el recepcionista de l’establiment perquè els hi guardés uns diners. La sorpresa se la van emportar quan van tornar a buscar l’efectiu, ja que no hi havia ni els diners ni l’empleat, que va ser detingut el passat 29 de setembre a Escaldes-Engordany, segons el balanç setmanal de les detencions de la policia.

“Els clients li van deixar diners en metàl·lic perquè els guardés momentàniament en una caixa forta mentre feien gestions”, van explicar fonts policials. No obstant això, al cap d’unes hores, quan van tornar a la recepció per recuperar l’efectiu, l’empleat havia acabat el seu torn i havia marxat. “L’altre company no sabia res dels diners”, van indicar les fonts. El recepcionista, un resident de 27 anys del qual no ha transcendit la nacionalitat, es va apropiar de l’efectiu i se’l va emportar quan va marxar de la feina. Per això, la policia el va arrestar com el presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni.

Es desconeix quants diners es va apropiar, ja que les fonts policials no ho van detallar. A més, van apuntar que existeix una discrepància entre les versions dels clients i del recepcionista, que apunten a una suma diferent d’efectiu.

Però aquesta no va ser l’única detenció que es va produir la setmana passada. La policia va arrestar el 28 de setembre a Santa Coloma, una resident de 36 anys, la presumpta autora d’una agressió física al seu cònjuge.

tracking