Equipaments

El comú no rep cap proposta per llogar el Centre de Congressos d'Ordino

Mortés admet “sorpresa” i diu que s’analitzarà com procedir a partir d’ara

Cap proposta per llogar el Centre de Congressos d'OrdinoArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nou fracàs en l’intent de llogar els espais que va deixar buits Ordino Studios. El concurs que va convocar la corporació el passat mes d’agost ha quedat desert. Així ho va explicar el cònsol major, Josep Àngel Mortés, després que ahir es tanqués el termini sense que s’hagués presentat cap oferta. “Ha estat una sorpresa per a nosaltres”, va admetre Mortés, perquè “van recollir el plec de bases quatre persones”. A més, va indicar que “sembla que hi ha hagut algú que es volia presentar però ha arribat tard”.

El mandatari ordinenc va explicar que a partir d’ara “caldrà analitzar i veure com procedim”. I és que no és la primera vegada que el concurs per llogar els locals que va ocupar el projecte fallit d’Ordino Studios queda ­desert. L’anterior corporació, liderada per Ventura Espot, va intentar-ho en un parell d’ocasions, però tampoc se’n va sortir. En aquest sentit el mandatari va indicar que cal valorar si s’ha de mantenir la mateixa estratègia, i és que entén que no té gaire sentit seguir convocant concursos si finalment no s’hi ha de presentar ningú.

Amb tot no va voler avançar què es farà i alhora va descartar que els pugui afectar el concurs per privatitzar el Centre de Congressos d’Andorra la Vella. “Són dos conceptes molt diferents”, va apuntar. A més, va recordar que en el cas d’Ordino s’havia deixat un plec de bases molt obert i que fins i tot es preveia la possibilitat de poder aplicar una carència en el pagament del lloguer si la proposta que es posava sobre la taula requeria una inversió molt important.

tracking