Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Motor

L'AIVA confia a augmentar un 10% les vendes

Seria el quart any consecutiu en què es tancaria amb millors registres que l’exercici anterior
L’Associació d’Importadors de Vehicles d’Andorra (AIVA) confia a tancar el 2016 amb un 10% més de vendes de vehicles que l’any passat. “La tendència és positiva i volem pensar que podrem aconseguir un dels millors números dels darrers anys”, assenyala el president de l’AIVA, Xavier Calvís, que insisteix en el fet que la comparació no es pot remuntar “gaire” en el temps, ja que difícilment s’arribarà als registres d’abans de la crisi.
A hores d’ara, segons les dades d’Estadística, se n’han venut 190 cotxes més que el 2015. Es va tancar l’exercici amb 2.431 vendes. Abans de la crisi, s’estaven venent
  • #4 Sinto
    (03/10/16 16:02)

    Més cotxes? Us heu adonat com està Andorra de cotxes, contaminació i soroll? Abans, Andorra feia olor de gespa, a fulles tabac en algunes ocasions, a merda de vaca de tant en tant .... ara aquests olors han estat canviats per CO2 i monòxid de carboni ....

    Respondre
  • #3 El gran Carlemany mon pare
    (03/10/16 15:03)

    Cal molt, molt, molt creixement econòmic per pagar el sou de la "Banda", és això. Jo apostaria pel contrari, creixement del benestar,menys estrès i pol·lució. Com es fa tot això? doncs només d'una manera, rebaixant drasticament els "sous de la banda".Tindríem un creixement sostingut; gaudint de l'aire, el clima i la natura, deixant de pagar tants i tants i tants impostos. 

    Respondre
  • #2 Requena
    (03/10/16 11:57)

    El creixement econòmic és la màxima de la política, quan hauria de ser el benestar social general.Es per això que es veuen tants cotxes nous amb conductors amb aspecte d'angoixa.

    Respondre
  • #1 santi
    (03/10/16 10:21)

    Més cotxes i més motos sense un estudi de mobilitat? On volem arribar?

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts