Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Recursos humans

Funció Pública posa en marxa un web intern per informar de la reforma del sistema

Els treballadors podran aportar suggeriments de manera confidencial
El Govern reclama més de 600.000 euros a deutors de l'IGI del 2013 i 2014

El Govern reclama més de 600.000 euros a deutors de l'IGI del 2013 i 2014

La portada d'entrada de l'edific de Govern en una imatge d'arxiu.

Actualitzada 30/09/2016 a les 18:40
En el marc del projecte de millora de la Llei de la Funció Pública i en la línia de posar èmfasi en comunicar al personal adscrit al Govern els diferents processos d’aquesta reforma, l'executiu ha posat en marxa un web informatiu de difusió interna adreçat al seu personal. La nova eina permetrà que els treballadors puguin estar informats del procés de reforma i alhora que puguin aportar suggeriments de manera confidencial.

El passat mes d’agost el Govern va fer pública l’adjudicació dels treballs d’assessorament per a la reforma de la Llei de la Funció Pública a l’empresa Consultores de Gestión Pública. Amb la voluntat de comunicar els avenços i de fer partícips els treballadors del Govern, s’han previst diferents vies de comunicació internes, com és el nou web informatiu adreçat a tot el personal, que permetrà que puguin mantenir-se informats i aportar suggeriments de manera confidencial.

Els treballs d’assessorament encomanats per dur a terme la reforma de la Llei de la Funció Pública consten de tres fases: diagnòstic dels sistemes de gestió dels recursos humans i el marc normatiu; propostes de modificació, millora i actualització del sistema de gestió de recursos humans; i implementació, formació i comunicació de la reforma. Aquestes fases s'aniran implementant entre el setembre del 2016 i el juny del 2017. Del juliol del 2017 al desembre del 2021 s'implementarà la darrera fase del projecte, relativa a la contractació de la prestació de serveis.

La reforma impulsada té com a objectius principals promoure i motivar el talent, el desenvolupament professional i el servei públic dels recursos humans de la Funció Pública.
  • #1 Julia
    (01/10/16 00:09)

    Doncs si funciona com la de tributs o la de govern o bopa, ja tenen clar el missatge els funcionaris

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477