La droga al riuFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

a tocar córrer i baixar fins al riu. Els va passar als agents de policia que l’octubre del 2014 estaven fent un control rutinari a la rotonda de la Comella. Quan passava poc més d’una hora de la una de la matinada van controlar un vehicle ocupat per cinc persones joves. I com si fos una pel·lícula sobre joves americans fumats, en obrir la finestra els agents van poder sentir una flaire que els va fer pensar que algú havia consumit marihuana. I és per això que van decidir fer un registre a les noies i els nois que ocupaven el vehicle tot cercant estupefaents.

Però un d’ells, força conegut pels agents, va decidir que no volia ser protagonista d’una nova detenció i va fugir corrent. Ho va fer en direcció la rotonda de Prada Casadet i en la seva cursa va llançar un petit paquet al riu. Una acció que no va passar desapercebuda per a un dels dos agents que anaven al seu darrere, que va deixar la persecució a l’altre policia mentre baixava fins al riu. Va aconseguir recuperar el paquet, amb una substància que tot feia pensar que era droga. En concret, quatre grams de metaamfetamina.

Finalment, l’altre policia el va aconseguir aturar. Hi va haver un forceig i insults per part del jove, de 19 anys. “Sou una colla de fills de puta” i “sou uns cabrons”, va increpar als agents. Així ho van explicar els policies ahir a la vista oral al Tribunal de Corts en què el noi va ser jutjat en rebel·lia. La fiscalia demana quatre mesos de presó condicional pels delictes menors de possessió i consum de producte estupefaent i d’injúries a un funcionari. També vol una multa de 400 euros. La defensa, una pena de dos mesos de presó condicional i una multa de 250 euros per al seu client.

tracking