Societat

Grandvallet, escollida presidenta de la Federació de Discapacitats

La responsable d’Amida estarà al capdavant de la FAAD durant els quatre anys vinents

Grandvallet, escollida presidenta de la Federació de DiscapacitatsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta de l’Associació de Persones amb Diversitat Funcional d’Andorra (Amida), Agustina Grandvallet, ha estat escollida per pilotar la Federació Andorrana d’Associacions de persones amb Discapacitat (FAAD) durant els quatre anys vinents. Grandvallet serà la quarta presidenta de la federació després de la defunció de Pere Valls, el juny passat, i dels mandats d’Antoni Rogel i Lluís Sàmper.

L’elecció es va dur a terme en l’assemblea que va tenir lloc dilluns a la nit i a la qual únicament s’havia presentat la candidatura de la presidenta d’Amida. A la trobada, a la qual van assistir les set associacions que integren la federació, també es va procedir a aprovar els pressupostos per a l’any vinent. Tot seguit hi va haver l’elecció de la nova presidenta.

Després de ser escollida, Grandvallet es va mostrar satisfeta “que hagin confiat en mi i espero estar a l’altura en la nova tasca. Jo en seré el cap visible però sense la participació de tots no podem fer res”. Va insistir, però, que és aviat per parlar dels nous reptes. “Primer de tot vull posar-me al dia, revisar l’estat dels comptes i la tasca que s’està fent”, va explicar, tot recordant que encara s’ha de conformar la resta de la junta directiva que, segons els estatuts de la federació, es designarà per decisió de la presidenta. “He d’acabar de parlar amb ells, però confio tancar-ho aviat”, hi va afegir. Es preveu que l’elecció es formalitzi en una nova assemblea que tindrà lloc dilluns vinent.

Seguir la tasca de Valls

El que sí que va voler remarcar la nova responsable de la federació és la seva voluntat de “continuar, en el grau que sigui factible, les estratègies iniciades per Pere Valls, però també tinc la meva manera de fer i d’actuar”. A més, confia en el fet que la participació d’Amida en el consell social i de participació de l’Institut Guttmann “pugui ajudar a beneficiar la federació”.

tracking