Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Mobilitat

S'ha tardat dos anys i mig per tenir la lletra 'M' a les matrícules

El ministre Torres assegura que hi ha una reactivació petita del sector
El 2 de setembre passat es va arribar a la lletra M. Toni Sasplugas, secretari general de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA), va destacar que es va tardar dos anys i mig en passar de la lletra L a la M. En concret, actualment s’ha arribat ja la matriculació M 0316. “La venda ha estat normal, no hi ha hagut un gran increment”, va destacar Sasplugas, que va afirmar que esperen arribar a la lletra N en un període similar al de dos anys i mig. “Una mica més a munt o una mica més avall”, va precisar.
Per la seva part,
  • #6 los manolos
    (23/09/16 17:03)

    cuatro años jubilado i sigo cobrando lo mismo que el primer año .esto si es noticia para comentar la vida sube los alquileres suben la gasolina sube loa médicos suben .eso si las pensiones siguen igual i el poder adquisitivo cada dia peor.esto si son noticias que interesan i no salen nunca ahora si los coches están en crisis i ami esto que me soluciona si el mio tiene 12 años i al paso que va la burra para días

    Respondre
  • #5 Garci
    (23/09/16 12:22)

    Quina mena de notícia és aquesta? Què indica aquesta notícia? Que som més feliços o tenim més benestar? Així mesurem el desenvolupament social, per la venda de cotxes?

    Respondre
  • #4 desmatematiqzada
    (23/09/16 11:14)

    amb un 0,2 de vehicle ningú fot rès,quantes vegades necessito un 0,2 sobrant per tenir un cotxe sencer? amb rodes i frè de mà inclosos i foradat per sota per empenyer amb els peus, es clar, si no, no el vull, m'estimo més el clípol.

    Respondre
  • #3 Sinto
    (23/09/16 09:44)

    Si mesurem l'economia per la venda de cotxes estem acabats, ja no hi caben més cotxes a Andorra, som tan rucs que ja tenim 1,2 cotxes per cap, i ens creiem que això és desenvolupament i riquesa.Dins de poc apareixerem a la premsa mundial com el país més contaminat del món, entre el parc mòbil, el forn incinerador, el corredor aeri internacional que sobrevola Andorra i el Valira, un dels rius més contaminats del món.

    Respondre
  • #2 xavi
    (23/09/16 09:09)

    2 años y medio... pues no se donde ven crisis de venta de coches. Una matricula siempre ha sido unos 2 años para acabarla, pero en la J tardo 4 años o 4,5 años... esa si que fue crisis.

    Respondre
  • #1 Andorra
    (23/09/16 08:01)

    Queden molts anys per arribar al W ! 

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477