Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Finances

Els comptables es plantegen demanar una pròrroga al termini de l'IRPF

Creuen que molts obligats no podran liquidar l’impost pels problemes a l’oficina de Tributs
L’Associació de Comptables es planteja demanar una pròrroga al Govern perquè ampliï el termini per liquidar l’impost de la renda de les persones físiques (IRPF) que finalitza el proper 30 de setembre. Segons van explicar al Diari fonts d’aquesta associació, els problemes detectats fa unes setmanes a l’oficina de Tributs a l’hora de gestionar l’atenció al públic relativa a la liquidació i canvis de l’IRPF continuen malgrat que l’executiu va decidir la setmana passada obrir-la els dissabtes 17 i 24 de setembre i fins a dos quarts de sis de la tarda el divendres 30 de setembre. Igualment, el Govern
  • #6 Pepe
    (23/09/16 17:42)

    Pregunto, com s'ho feien els comptables quan l'IRPF es deia IAE i es presentava al juliol? I Rosa si t'has enterat de que hi havia IRPF el problema no ve de l'impost...

    Respondre
  • #5 Rosa
    (23/09/16 14:23)

    Viure mig any fora i saber per aquest diari del irpf i la problemàtica. 3 dies de cua. Csp resposta als dubtes. Vergonyós.

    Respondre
  • #4 la paja en el ojo ajeno....
    (23/09/16 13:56)

    Joan C i altres. Tributs va anunciar que el programa andrea estarua operativo al maig i no va ser aixi. La informacio dels banc es falsa o no respon a la realitat o a la llei. Pet no parlar de nyaps de consultes i comunicats tecnics que els hauria d'analitzar un psiquiatra. I respostas estil no tinc ni idea, buscate la vida. De pelicula de terror.

    Respondre
  • #3 Carlemany
    (23/09/16 13:19)

    Pagar impostos per donar de menjar als llops, aquesta és la pura veritat.

    Respondre
  • #2 jordi
    (23/09/16 12:25)

    Totalment d'acord Joan C. Parlo amb gent de diferents ambints, i alguns encara esperen rebre alguna carta a casa sobre el IRPF... increïble!!! Molt passotisme de la gent, espero però que l'Administració estigui a l'altura amb bons i molts controls, doncs comencem una nova etapa impositiva, i la manca de preocupació no t'eximeix d'obligació en aquestes temes!

    Respondre
  • #1 Joan C.
    (23/09/16 11:03)

    Ja ho havia posat en alguna notícia anterior però ho torno a repetir: Senyors, el termini per presentar la declaració de l'IRPF va començar l'1 d'ABRIL. El que no pot ser és que pel pasotisme de la gent i la mania de deixar tot per l'ultim moment ara s'exigeixin reponsabilitats a l'Administració. El que hauria de fer Govern és deixar el termini com està i qui no l'hagi presentat a temps, multa corresponent, ja veurieu com per l'any vinent no s'esperen fins a l'últim moment.

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477