política

Els Liberals, "satisfets" que es destinin més recursos al Cedre

Els Liberals, "satisfets" que es destinin més recursos al Cedrecedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup parlamentari Liberal es mostra"satisfet" amb el fet que finalment el SAAS destinarà més recursos al Centre Sociosanitari El Cedre, segons ha assenyalat avui en un comunicat, que ha remarcat que "aquesta ha estat una llarga reivindicació del grup Liberal". Recorden que havieninsistit en diverses ocasions en la necessitat de dotar de més personal el centre,que arriba a tenir fins a 120 usuaris que hi pernocten i que tan sols disposen d’una infermera en el torn de nit.

Els Liberals insisteixen que en diverses ocasions havia demanat durant les compareixences del ministre de Sanitat a la comissió legislativa explicacions dels"pocs" recursos humans i materials amb quècompta el centre i que, per això mateix, van esmenarel pressupostdel2016 per aconseguir més recursos"i posar fi a una situació precària pels usuaris i pels professionals que hi treballen".

La consellera liberal, Carine Montaner, creu que l’anunci del cap de Govern "és en part gràcies a la nostra tasca. Hem fet molta pressió per aconseguir visitar les instal·lacions després de més sis mesos de demanar-ho i posar en relleu els pocs recursos del centre. També vam aconseguir, gràcies a una esmena del nostre grup, una partida pel Cedre al pressupost d’aquest any”. I hiha afegit “no pot ser que 120 usuaris només estiguin atesos per una infermera en el torn de nit. Celebrem el canvi d’actitud i que a partir d’ara el centre sociosanitari disposi de més personal. Esperem que l’anunci del cap de Govern no es quedi només en paraules” en referència a l’anunci d’una partida al pressupost de l'any vinentper dotar de més recursos l'equipament. “Nosaltres seguirem vetllant perquè els usuaris del Cedre rebin la millor atenció possible” ha sentenciat.

tracking