Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Medi ambient

Caça de l'isard sense incidències

La setmana de la caça de l’isard es va cloure ahir sense incidències destacables, segons van manifestar fonts properes a Govern. En espera del tancament definitiu de les dades, tot feia preveure que el nombre de captures se situarien en la línia de l’any passat, en què se’n van comptabilitzar 106.
Durant set dies, 511 caçadors, subdividits en colles –n’hi havia d’integrades per cinc persones malgrat que també de molt més nombroses amb 25– han participat en la cacera. Divendres, a falta de dues jornades, ja s’havien assolit les 74 captures. Des de l’executiu es va preferir no donar una xifra
  • #3 Assassins
    (19/09/16 17:53)

    Una autèntica salvatjada en ple segle XXI, l'assassinat d'animals indefensos a mans d'uns assassins sanguinaris i el pitjor de tot és que està protegit per la llei.

    Respondre
  • #2 Quina sort tenen els animals de Naturlandia
    (19/09/16 14:23)

    Que en plé segle XXI encara hi hagin més de 500 personatges foten tiros i matant animals indefensos per les nostres montanyes fot pena i vergonya. Això ja hauria de ser delicte. I pensar que alguns es queixen dels animals que estan captius a Naturlandia. La sort que tenen de lliurar-se d'aquests "esportistes" !!!. Hipocresia pura.

    Respondre
  • #1 A sang freda
    (19/09/16 09:21)

    El terme "Caçador esportiu" rau en carregar una escopeta durant una estona, fins al lloc on decideix seure sense ser vist a esperar que passi un animal per assassinar a sang freda. ¿El trofeu? Per descomptat el seu cap, la seva pell, les seves urpes, peülles, banyes ... en fi, qualsevol part del cos que pugui penjar a la seva sala per recordar sàdicament que va tenir enormes avantatges enfront d'un animal salvatge.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts