Parapúbliques

Andorra Telecom estrena local i amplia l'horari als dissabtes

Els preparatius per a l’enderroc de l’edifici de Meritxell s’iniciaran d’aquí poc

Andorra Telecom estrena local i amplia l'horari als dissabtesXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’agència comercial d’Andorra Telecom es troba ubicada, des d’avui, als baixos del número 2 del carrer Prat de la Creu, al costat de la plaça de la Rotonda. Aprofitant el canvi de local, l’operadora de telecomunicacions ampliarà l’horari d’atenció al públic el dissabte, amb un horari comprès entre les 8.30 i les 13.30 hores. Pel que fa als dies feiners, estarà obert entre les 8.30 i les 20 hores.

El director de relacions amb el client d’Andorra Telecom, Josep Vilana, destacava que amb el canvi “s’ha aprofitat per reinventar l’espai, que ara serà més semblant a una botiga i no tant d’oficina de tràmits”. El local, de 165 metres quadrats, serà lleugerament més petit que el de l’avinguda Meritxell.

Pel que fa a la plantilla i malgrat l’ampliació de l’horari, es mantindran els 16 llocs de treball que hi havia fins ara a l’antiga ubicació. En aquest sentit, Vilana afegeix que es destinaran menys recursos humans al dia extra “malgrat que es podran fer els mateixos tràmits que entre setmana”, afegeix.

La nova agència comercial estrenarà mobiliari, “ja que el de l’antic espai estava fet a mida i resultava molt difícil reaprofitar-lo”, aclareix el director de relacions amb el client. Sí que se seguiran utilitzant, però, els mateixos equips informàtics.

El trasllat obeeix al projecte de construcció de l’edifici The Cloud, que s’aixecarà a la zona que fins ara acollia l’agència comercial de l’operadora de telecomunicacions. A hores d’ara, es desconeix quan és previst que s’iniciï l’enderroc de l’antic edifici tot i que sí que és previst que en els propers dies, abans d’acabar el mes, s’iniciïn els treballs preparatoris per a la demolició.

La construcció del nou edifici començarà el març del 2017 i les actuacions s’allargaran dos anys. Tindrà un cost estimat de 31 milions d’euros. The Cloud, amb 14 plantes, comptarà amb diversos espais i negocis per al desenvolupament tecnològic i és previst que doni feina a prop de 300 persones.

tracking