Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Educació

Estudiants, professors i investigadors guanyaran en mobilitat internacional

El ministre d’Educació i Ense­nyament Superior, Èric Jover, va signar ahir l’acord d’adhesió a l’aliança per a la mobilitat acadèmica, el Campus Iberoamè­rica, que ofereix mobilitat internacional d’estudiants, professors i investigadors dels països iberoamericans. La signatura va ser a càrrec de la secretària general de la Secretaria General Iberoamericana (Segib), Rebeca Grynspan, el secretari general dels Estats Iberoamericans per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (OEI), Paulo Speller, i el secretari general del Consell Universitari Iberoamericà (CUIB), Félix García.
La signatura es va dur a terme en el marc de la celebració de la XXV Conferència iberoamericana de ministres d’Educació
  • #5 Andorra !!!
    (13/09/16 14:31)

    I FRANÇA ????? Sistema educatiu molt bó ! 

    Respondre
  • #4 ATAULFO RODRIGO DE VIVAR
    (13/09/16 12:55)

    JO L'ÚNIC QUE HE VIST ÉS A TRES ESPANYOLS TALLANT LA CINTA INAUGURAL DE LA NOVA ESCOLA ESPANYOLA A ANDORRA. SOM UNA PROVÍNCIA PERIFÈRICA MÉS.

    Respondre
  • #3 Masseratti i Porsche
    (13/09/16 09:40)

    Aband de parlar de millorar la qualitat de l'ensenyament , podríeu penjar les estadístiques ( que no en teniu) i fer-les públiques ?, tan sols així sabrem si la mesura ajuda a millorar la qualitat !!

    Respondre
  • #2 Sarasvati
    (13/09/16 09:16)

    L'Executiu argumenta que "servirà per millorar la qualitat de l'ensenyament". Però el que farà és fer malbé la qualitat de l'ensenyament públic, amb l'atac als drets dels seus professionals i el retrocés de la gestió democràtica en els centres educatius com a mecanismes de desprestigi.En realitat és la privatització de l'educació a nivell occidental.

    Respondre
  • #1 Campus Iberoamè­rica
    (13/09/16 09:09)

    La nova llei considera els estudiants com a productes d'una cadena de muntatge,per crear consumidors estúpits,haurem de cercar noves dreceres pedagògiques que ens duguen als resultats desitjats mitjançant pràctiques democràtiques i creatives, sense trair les obligacions imposades pel legislador neoliberal que vol un futur estudiant sense valors,criteri i per descomptat,un neo-esclau del segle XXI.

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477