educació

L'escola espanyola estrena el curs amb el centre integrat

El Colegio Maria Moliner ha quedat inaugurat avui, després d'un estiu de reformes i millores a les instal·lacions de tot l’edifici

Ianuguració del centre d'educació integrat del sistema educatiu espanyol Colegio Maria MolinerSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Colegio Maria Moliner, el centred’educació integrat del sistema educatiu espanyol amb seu a La Margineda i a Fiteri Rossell, ha quedat inauguratoficialment aquesta tarda. L'acteha anat a càrrec del secretari d’Estat d’Educació,Formació Professional i Universitats, Marcial Marín, acompanyat de l’ambaixadord’Espanya a Andorra, Manuel Montobbio. En nom del ministre d’Educació iEnsenyament Superior hi han assistit l’ambaixador d’Andorra a Espanya, JaumeGaytan i el director de Sistemes Educatius i Serveis Escolars, Marc Jover.

Durant l’estiu, el Govern d’Andorra, ha realitzat obres d’adequació a la seu situadaa Escaldes-Engordany, s’han reformat els espais destinats a la docència i s’hanrealitzat millores diverses a les instal·lacions de tot l’edifici. L’aposta del Ministerid’Educació espanyol passa per una major presència de les llengües, especialmentla llengua anglesa, en el seu currículum educatiu. El centre integrat permetrà donarcontinuïtat a les diferents etapes educatives.

Ahir a la tarda va tenir lloc una reunió bilateral estre Andorra i Espanya, en el marcde la celebració de la 25 Conferència Iberoamericana de Ministres d’Educació,presidida pel ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover i el secretarid’Estat d’Educació, Formació Professional i Universitats, Marcial Marín. En latrobada es van destacar"les excel·lents relacions en l’àmbit de l’educació entre elsdos estats" i es va fer una revisió dels diferents projectes comuns en l’àmbiteducatiu, tal com ha explicat Govern en un comunicat. La reunió es va centrar en la recent posada en funcionament del centreintegrat Colegio Maria Moliner i es va destacar l’afluència de matrícules que ha tingut enaquest primer curs escolar 2016-2017. Altres aspectes que es van comentar vanser els relacionats a la mobilitat dels estudiants i la voluntat de compartirexperiències d’investigació entre ambdós països.

Ianuguració del centre d'educació integrat del sistema educatiu espanyol Colegio Maria Moliner

tracking