TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Educació

Implantació del nou model d'atenció integral a les persones durant dos anys

Implantació del nou model d'atenció integral a les persones durant dos anysSònia Bagudanch

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’escola de Meritxell treballa en l’aplicació del model d’atenció integral a les persones, que s’estendrà al llarg de dos anys. Un sistema que es basa a adaptar “totes les activitats i intervencions en funció del que ha decidit la persona i de les seves preferències”, segons va exposar Mandicó. “El servei estarà en funció de la demanda i les necessitats de la persona i no al revés”, va aclarir. Un sistema que suposa “un treball molt important d’aplicació” i per al qual ja s’ha iniciat la formació del professorat.

L’escola de Meritxell va donar inici ahir a les activitats amb una conferència sobre l’atenció integral a les persones amb discapacitat. Una de les ponents, Margarita Cañadas, professora de la Universitat Catòlica de València, va destacar que Andorra “ha avançat molt” en els nous entorns educatius, però “encara li queda fer un pas més per arribar a la col·laboració de tu a tu amb les famílies”. Es tracta, va dir, de “permetre que les famílies ajudin en el desenvolupament dels fills”.

tracking