Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sistema financer

Democràtes sabia de les coaccions als Cierco

Baró defensa l’actuació del Govern i sosté que el que va manifestar l’entorn dels accionistes eren“reflexions genèriques”
El grup parlamentari demòcrata tenia constància de les presumptes extorsions denunciades per un dels accionistes majoritaris de BPA, Higini Cierco. Després de la nota de la FinCEN i que l’entorn dels Cierco n’informés el Govern, el president del grup, Ladislau Baró, afirma que “hem estat informats dels elements essencials de l’afer BPA i, per tant, d’aquesta qüestió”. Assegura, però, que tal com defensa l’executiu, no es va tenir constància de la filtració de les dades de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol en els termes que defensa el president d’SDP, Jaume Bartumeu, llavors advocat dels Cierco.
“El que es plantejaven eren
  • #6 Marta
    (07/09/16 15:30)

    Molt bé !!! Doncs ara ja ho saben !!! I ???? Per la resta del món ja hi han proves suficients (tota la premsa en parla i aporta proves) pero pels d'aquí encara no hi han proutes proves !!!! Blanc i en botella !!!

    Respondre
  • #5 Lepero
    (07/09/16 13:52)

    Felicitats a tots els que vareu votar a DA.

    Respondre
  • #4 Sara
    (07/09/16 13:40)

    Una mica de vergonya. Converses amb gent del país i ens tapem les orelles i amb els de fora els hi posem una alfombra com als Oscar. Una bona idea podriem fer un festival de cinema.

    Respondre
  • #3 dand
    (07/09/16 11:49)

    37% i baixant....

    Respondre
  • #2 La gramàtica dona per molt
    (07/09/16 09:27)

    Vaja, si tenir coneixement de les extorsions a BPA són "reflexions genèriques", se'ns obre un ampli ventall d'exemples gramaticals: Espoliar un banc se'n diu "salvar la plaça financera". Blanquejar diners és "ajudar a un necessitat". Que un ministre tingués empreses a Panamà és "diversificar negocis". Una banda mafiosa és una "colla de coneguts". Els polítics corruptes són gent "molt servicial". Tenir al Joan Pau a la pressó és "cuida'l que no li passi res"....

    Respondre
  • #1 Toni
    (07/09/16 09:12)

    Ara resulta que tots a DA sabien, però que no passa res... Au va! No hi ha ni un pam de net amb res, no mereixen la nostra confiança.

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts