Societat

Govern trasllada l'escultura 'Incomunicació', de Joan Brossa, al Consell General

Govern trasllada l'escultura 'Incomunicació', de Joan Brossa, al Consell GeneralFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’escultura Incomunicació, de Joan Brossa, instal·lada fins a l’inici de les obres de The Cloud davant de la seu d’Andorra Telecom, s’ha traslladat al vestíbul inferior del Consell General. L’obra està formada per una paret de totxos que parteix en dos una taula. “Volem que serveixi de recordatori per a tots els que passen per aquí que és del que ens hem d’allunyar. Al mig d’una taula no hi pot haver un mur”, va justificar el síndic general, Vicenç Mateu, en la presentació de la nova ubicació de l’escultura.

La nova llar de l’obra es troba en l’accés a institucions com les oficines del Raonador del Ciutadà, de l’Agència de Protecció de Dades o de la mateixa Cambra. “Són institucions on la comunicació hauria de ser la llei”, va remarcar, tot insistint en el fet que, en el cas del Consell, “no sé si n’hi ha prou o cal més, però s’ha de fer l’esforç perquè sigui la millor”.

Mateu va estar acompanyat de la ministra de Cultura, Olga Gelabert, qui va reconèixer que malgrat no estar en un indret tan visible com fins ara, és “el més adient”. A més, va destacar les “arrels” andorranes d’una obra que va adquirir l’executiu el 1994. Gelabert va explicar que l’obra es va fer a partir d’un motlle d’una taula que es troba a la Casa d’Areny-Plandolit.

tracking